Review Kattenvoer – Nat voer

Gourmet – Sauce delight met rund, kip, tonijn, of zalm

  • Dit is een mooi voorbeeld van marketing. Je stopt hetzelfde voer in 4 verschillende verpakkingen en verkoopt het als vier verschillende smaken voer. Je krijgt hiermee de indruk dat er een keuze mogelijkheid is. En het is toegestaan. Als er maar in zit wat je belooft dan maakt het niet uit wat er verder nog aan ingrediënten gebruikt worden. Dus de minimale 4% van de rund, kip, tonijn en zalm moeten erin zitten. In dit geval dus allemaal in alle zakjes.
  • Het voer bestaat bijna helemaal uit bijproducten, de restjes van ons eigen eten zeg maar. Maar we weten niets over de kwaliteit van deze ingrediënten. Hoogstens kunnen we iets concluderen uit de prijs: bij AH kost een doos met 8 zakjes 4.98. Maar wie zegt dat duur voer wel van betere kwaliteit is. Goedkoop is dus niet per se beter dan duur voer, maar verwacht in dit geval geen premium ingrediënten.
  • Zelf vind ik het al vele malen beter dan de beste brok. Alleen al het feit dat het veel vocht bevat maakt dat het een grotere voorkeur heeft dan de droge brokken. En ondanks dat er plantaardige eiwitten in zitten bevat het niet veel koolhydraten.

Bron: www.purina.nl
Review datum: 9 december 2020

Copyright © 2024 Voer Voor Katten | Privacyverklaring