Review Kattenvoer – Nat voer

Bandit – Bio Kippenvlees

  • Je zou bijna denken dat dit het meest perfecte blikvoer is. Graanvrij, biologisch én nat. Beter kan bijna niet.
  • Waarom ben ik blij met biologisch voer? Normaal adviseer ik dit voer niet als mensen me om een goed natvoer vragen, het is namelijk prijzig voer. Ik noem het niet duur, want het is immers biologisch, maar het wordt wel kostbaar als je één of meerdere katten altijd dit soort voer wilt geven. Maar soms kom ik katten tegen die dusdanige gezondheidsproblemen hebben dat alleen overschakelen op natvoer niet voldoende is. Dan is biologisch voer het meest ‘schone’ blikvoer. Je kan dan uitsluiten dat bijvoorbeeld bestrijdingsmiddelen een rol spelen in de gezondheid van de kat.
  • Het is dus voer waar weinig op aan te merken valt. Het is alleen jammer dat er maar één variant van bestaat met kip als eiwitbron. Je kan dus alleen afwisselen met andere merken.
  • Ook dit voer maakt gebruik van bepaalde woorden die misschien meer over de marketing gaan dan over het voer. “Een pure zuivere voeding voor uw kat”. Wat bedoelen ze met pure zuivere voeding? Het voer heeft immers ook een premix nodig. Mag je dat dan puur en zuiver noemen?

Bron: www.banditvoeding.nl
Review datum: 6 februari 2021

Copyright © 2024 Voer Voor Katten | Privacyverklaring