Review Kattenvoer – Nat voer

Animonda Carny – Puur Rund

  • Dit is één van mijn favoriete soorten voer. Allereerst is het natvoer én het bevat geen plantaardige ingrediënten. Maar wat het voor mij vooral een fijn voer maakt is dat deze variatie van Animonda Carny maar één eiwitbron bevat. Dat wil zeggen er zit alleen rundvlees in en geen andere diersoorten. Hierdoor kan je dit voer gebruiken om bijvoorbeeld te testen of een kat allergisch is voor rundvlees, maar een kat met andere allergieën dan voor rundvlees kan het dus veilig eten.
  • De fabrikant heeft niet veel toevoegingen nodig gehad om dit voer compleet voer te laten zijn. Er zijn geen extra aminozuren toegevoegd wat betekent dat de kwaliteit van de eiwitten toereikend is. Er is alleen vitamine D3 en een paar mineralen toegevoegd. Ook de verhoudingen tussen de eiwitten, vetten en koolhydraten zijn goed. Katten hebben veel eiwitten nodig, maar ook een goede hoeveelheid vet. Het kleine beetje koolhydraten is prima. Het zit van nature in het rundvlees en is niet toegevoegd.
  • Het is compleet voer dat katten dag in dag uit kunnen eten zonder tekorten aan voedingsstoffen op te lopen. Waarmee ik niet zeg dat je niet moet afwisselen. Ook katten eten graag gevarieerd.
  • Kortom een prima voer voor volwassen katten.

Bron: www.animonda.de
Review datum: 28 oktober 2020

Copyright © 2024 Voer Voor Katten | Privacyverklaring