De online basiscursus Kattenvoer

Hoe kies je het beste voer voor je kat

Zie jij door de bomen het bos niet meer?

Wil je je kat het beste voer geven, maar heb je geen idee wat goed voer is?

Dan gaat deze cursus je helpen.

Hoe kies je goed kattenvoer?

» Als we naar de grote voerfabrikanten zouden luisteren moeten we onze katten vooral brokken voeren. Maar is dat echt het beste voer voor jouw kat?

» Brokken zitten vol plantaardige ingrediënten en zijn dus geen logisch voer voor een vleeseter. Maar wat dan wel?

» En als je toch brokken wilt of moet voeren welke brok is dan de beste?

» Bestaat er eigenlijk wel een beste soort kattenvoer, of is misschien iedere kat een ietsiepietsie anders en moet je daar rekening mee houden als je voer kiest?

» Wil jij zelf leren bepalen wat goed voer is voor je kat?

Dan gaat deze cursus je helpen!

Zo ziet de cursus eruit

» Katten zijn woestijndieren en horen vlees te eten. Er gaat een wereld voor je open als je ontdekt waarom, wat en hoeveel moet een kat moet eten om optimaal gezond te blijven.

» Er staat superveel informatie op de etiketten van kattenvoer, maar wat is er nou echt belangrijk om te weten? De lijst met ingrediënten en de analytische gegevens vertellen je alles wat je moet weten. Dat is de informatie die je nodig hebt om goed voer voor je eigen kat uit te zoeken.

» Hoeveel calorieën bevat kattenvoer nou eigenlijk? Het feit dat het niet op de verpakking staat wil niet zeggen dat je het niet kan achterhalen.

» Kattenvoer met elkaar vergelijken is net als appels en peren. Brokken en natvoer zijn zo verschillend dat het lastig is om te bepalen wat de verschillen zijn.

» Als je alle theorie hebt geleerd wordt het tijd om te gaan oefenen. Ja gaat zelf de informatie die je zoekt uitrekenen. Je gaat dus zelf de koolhydraten en de calorieën berekenen. Het is echt veel makkelijker dan je denkt.

» En op speciaal verzoek is er nog een bonus aan de cursus toegevoegd. Hiermee kan je bepalen hoe je een kat meerdere soorten en/of smaken voer per dag kan geven. Het is heel makkelijk als je maar één soort voer aan je kat geeft, maar het wordt een hele puzzel wanneer je bijvoorbeeld brokken en natvoer wilt afwisselen. Daarom deze bonus, om je te helpen dat probleem ook op te lossen.

ONTMOET ARRIANNE

Hoi, ik ben Arrianne en ik geloof dat we veel invloed hebben op onze eigen gezondheid en die van onze katten. Hoewel we natuurlijk niet alles kunnen voorkomen kunnen we wel slimme keuzes maken waarmee we de kans op ziektes en het vroegtijdig overlijden van onze geliefde huisdieren kunnen beperken. Daarom ben ik jaren geleden begonnen met Voer Voor Katten.

In mijn gratis online magazine De Carnivoor deel ik informatie over het voer  van de kat. Maar met deze cursus wil ik je graag de informatie geven waarmee je zelf aan de slag kan gaan. Op die manier kan je zelf het beste voer voor jouw eigen kat kiezen. Want niemand weet beter wat het beste is voor jouw kat dan jij zelf.

DEZE CURSUS IS NIET VOOR JOU ALS JIJ …

Alleen maar informatie zoekt over het rauw voeren van je kat

Niet van plan bent om het voer van je kat aan te passen

Alleen maar adviezen van je dierenarts aanneemt

Jouw kat te ziek is om van voer te veranderen

Met een zieke kat niet eerst naar de dierenarts wilt gaan

Alleen maar het goedkoopste voer zoekt

Copyright © 2024 Voer Voor Katten | Privacyverklaring