Adverteren in de Carnivoor

Carnivoor is het gratis digitale magazine van Voer Voor Katten. In dit magazine wordt voornamelijk voer gerelateerde informatie gegeven. Daarnaast komen zaken als het gedrag van de kat en aspecten die de kwaliteit van zijn leven verbeteren aan de orde.

Advertenties in Carnivoor moeten passen bij de filosofie van het magazine en de website. De gezondheid van de kat staat te allen tijden voorop. Om onze objectiviteit wat betreft het voer van de kat te kunnen behouden, zullen er in Carnivoor geen advertentie voor voermerken geplaatst worden.

De doelgroep van Voer Voor Katten bestaat voornamelijk uit liefhebbers en eigenaren van katten. Ze zijn op zoek naar de beste voeding voor een nieuwe kat of kitten of willen hun huidige kat(ten) overzetten op een betere voeding. Ze hebben vaak hulp nodig bij het bepalen wat wel en niet goed is. Daarnaast is er een groep eigenaren die een zieke kat hebben en deze willen ondersteunen met goede voeding. Het gaat dan voornamelijk om katten met diabetes of blaas- en nierproblemen.

Omdat voeding en gedrag nauw zijn verbonden zal de groep eigenaren die op zoek is naar oplossingen voor gedragsproblemen ook gaan toenemen. Eén van de doelen van het magazine is dan ook om de rol van een gedragstherapeut voor katten voor het voetlicht te brengen en zo meer bekendheid te geven aan het vak van kattengedragstherapeut.

Download voor meer informatie over het adverteren in de Carnivoor onze uitgebreide media kit.

Copyright © 2024 Voer Voor Katten | Privacyverklaring